14 / 14 pelipäivää pelattu
Kausi on päättynyt!

HIFK ja SaiPa karanteeniin - otteluita peruttu kokonaan 15.3.2021

Liiga tiedotti maanantaina, että HIFK:n Liiga-joukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Joukkue taustahenkilöineen on asetettu karanteeniin. Myös SaiPan joukkue on asetettu karanteeniin. 

HIFK:n Liiga-joukkueen jäsenellä on todettu sunnuntaina 14.3. koronavirustartunta. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) tartuntatautiviranomainen on asettanut joukkueen taustahenkilöineen 14 vuorokauden karanteeniin. Joukkueen toiminta keskeytetään karanteenin ajaksi.

HIFK:n lauantain 13.3. ottelun vastustaja SaiPan joukkue on myös asetettu karanteeniin ja joukkueen toiminta on keskeytetty.

Perjantain 12.3. vastustajan KooKoon osalta Liiga odottaa paikallisen tartuntatautiviranomaisen päätöstä.

 

Liiga tiedotti myöhemmin maanantaina, että Liigahallitus on kokouksessaan todennut, ettei Liigalla ole enää mahdollisuutta siirtää viranomaisten karanteenimääräysten johdosta peruuntuneita runkosarjan otteluita myöhäisempään ajankohtaan.

Runkosarjan viimeinen kierros pelataan 13.4.

Tästä johtuen Liigahallitus päätti, että Liigan runkosarjassa viranomaisten karanteenimääräysten vuoksi pelaamatta jäävät ottelut perutaan kokonaan, ja lopulliset runkosarjasijoitukset määräytyvät pistekeskiarvon perusteella.