9 / 21 pelipäivää pelattu
Vaihtoaikaa 3 h 20 min

Liigapörssin muutokset 2.jaksolle 29.10.2020

Lauantaina päättyvän Liigapörssin 1.jakson aikana keskustelua on herättänyt pelien lisäksi koronan aiheuttamat karanteenit sekä sen myötä ottelusiirrot. Kiitos teille käyttäjille hyvästä dialogista eri kanavissa ja meille tulleista palautteista. Ymmärrämme harmituksen kun otteluita on jouduttu siirtämään ja sen vuoksi vaihtoja on saattanut mennä hukkaan. Olemme tästä keskustelleet ja päättäneet reagoida asiaan.

Alkavalla 2.jaksolla käyttöön tulevat ns. ”koronavaihdot”. Tämä tarkoittaa sitä että super- sekä superkausijoukkueiden vaihtomäärä tulee nousemaan 16 vaihtoon ja hyper- ja hyperkausijoukkueilla 25 vaihtoon. Superjoukkueilla jatkuu edelleen mahdollisuus tilata lisävaihtoja 25 vaihtoon asti. Tämä on toistaiseksi voimassa oleva kokeilu ja on alustavasti voimassa vain 2.jaksolla, joka on muutaman pelipäivän 1.jaksoa pidempi.

Koronavaihdoilla haluamme antaa kaikille mahdollisuuden pelata koko jakso loppuun vaikka ottelusiirtoja tulisikin lähempänä 2.jakson loppua. Suosittelemme kuitenkin miettimään vaihtojen käyttöä ja omaa strategiaa sekä huomioimaan nopeatkin otteluohjelman muutokset.

Lisäksi olemme päättäneet, että maajoukkuetauolle siirretyt Kärppien kaksi ottelua eivät ole mukana 2.jaksolla. Näin siksi, että hieman irrallaan muista peleistä yksittäiset ottelut olisivat haastavia kokonaisuuden kannalta. 1.jakso siis päättyy nyt tulevana lauantaina ja 2.jakso startataan suunnitellusti maajoukkuetauon jälkeen 10.11.

Uutta joukkuetta pääsee kasaamaan heti sunnuntaina, mutta ilmoitamme asiasta tutusti vielä erikseen.

Tsemppiä avausjakson viimeisiin peleihin,

Ville, IS Liigapörssin Tuotepäällikkö