21 / 25 pelipäivää pelattu
Vaihtoaikaa 1 pv 0 h 50 min

Liigapörssi on auki kaudelle 2018-2019! 24.8.2018

Liigapörssi on avattu kaudelle 2018-2019. Uusi liigakausi starttaa 14.päivä syyskuuta ja mestarin nimi on tiedossa viimeistään toukokuun 4.päivä. Liigapörssin kausi on perinteiseen tapaan jaettu kuuteen jaksoon. Jaksojen pituudet voi käydä katsomassa ohjeista. 

Pääpalkintona alkavalla kaudella on jälleen Škoda Fabia. Auto tullaan luovuttamaan koko kauden parhaalle valmentajalle kauden jälkeen.

Vaikka uusi kausi aloitetaan perinteisillä askelmerkeillä tulee uuteen kauteen yksi muutos. Vakoilunesto poistuu käytöstä sellaisena kuin se oli. Tästä eteenpäin vakoilunesto on päällä aina kun vaihdot ovat avoinna. Eli kaverin joukkueesta näkee aina edellisen päivän kokoonpanon pistepäivitysten jälkeen. Jaksojen alut noudattavat toki vanhaa kaavaa, jolloin joukkueita ei näe ollenkaan. Samoin kimpoista on vakoilunesto edelleen mahdollista ottaa pois käytöstä. 

Pelaajalistoilta puuttuu vielä joitain pelaajia, joita odotetaan ilmestyväksi Liigan pelaajadatasta myös meille. Puuttuville pelaajille on määritetty jo hinnat, joten julkaisussa ei Liigapörssin osalta mene kauaa. Pelaajat tullaan julkaisemaan siis heti, kun ne meille ilmestyvät.

Tehdään tästä taas yhdessä hieno kausi!

Terveisin,

Ville, IS Liigapörssi