1 / 16 pelipäivää pelattu
Vaihtoaikaa 17 h 18 min

Ostetuimpien pelaajien lista

 • Juha Ahonen · 2021-02-07 23:31:57
   Kun se tuossa nyt on näkyvillä, sitä on mielenkiintoista seurata. Ajatuksia herättää mm. Kärppien pelaajien runsas ostelu, kun ajattelee että niillä on edessä melkoinen härkäviikko. Tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai, melkoista reissaamista. Ja kun takana on vielä tämän viikon perjantai ja lauantai pelit, ei siinä paljoa huilia ole sitten. Ja sekin vielä, että muutama ukko niiltä lähtee myös Ruotsin EHT-turnaukseen. No asia ei minulle mitenkään kuulu, kunhan ääneen ajattelin... Mutta mutta, juurikin tuo epätasainen ottelurupeama kyllä toki siis myös pistää silmään. Ei R. Duffa turhaan kritisoinut liigaa näistä järjestelyistä, onhan se todellista "harrastelijoiden puuhastelua"... No toivottavasti tasaantuu. Jokainen ymmärtää sen, että jos joukkueella on pitkiä taukoja peleissä, tai todelliset härkäviikot, ei normaaliin pelirytmiin tahdo päästä millään kiinni. Esim. Tepsillä oli tämän jakson alussa pitkää paussia, ennekuin pääsivät aloittamaan jne.jne... No kunhan liigajohto ei enempää sössi asioita, ja päästään normi rytmiin, eiköhän tämä tästä taas....
  • Ville, Ylläpito · 2021-02-08 09:11:20
    Otteluohjelmahan ei ole optimaalinen ja se on kaikkien tiedossa. Koronan aiheuttamien rajoitusten takia keväälle jouduttiin siirtämään pelejä ja se myös näkyy ohjelmassa. Onneksi tilanne on ollut kaikille tiedossa joulukuusta asti.
   • Juha Ahonen · 2021-02-08 09:38:58
     Otteluohjelmahan ei ole optimaalinen ja se on kaikkien tiedossa. Koronan aiheuttamien rajoitusten takia keväälle jouduttiin siirtämään pelejä ja se myös näkyy ohjelmassa. Onneksi tilanne on ollut kaikille tiedossa joulukuusta asti.
     Juu toki, näin se on valitettavasti on myös ollut, se on aivan totta. Mutta toki myös Liigajohdossa oli tiedossa jo ennen kauden alkua, että sama haaste tulee varmasti eteen tällä kaudella. Vääjäämättä näkyi, ettei mitään b-pläniä ollut varalle, vaan ratkaisut tehtiin hätäpäissään siinä hetkessä. Vanha viisaus kuitenkin tulee mieleen "mikä taakseen jättää, sen edestään löytää", eikä roska katoa, jos sen lakaisee maton alle.... Onhan tässä montaa monessa, eikä tilanne tietysti ole helppo, mutta kunhan ei enää enempää sössitä, niin eiköhän tämä lähde taas rullaamaan.
    • Tero Lilja · 2021-02-26 14:27:27
      Kyllä tää ostetuimpien pelaajien lista pilaa niin pahasti tän liigapörssin että maku on mennyt ihan kokonaan tähän peliin.
      Pitäisikö vielä joku helpotus keksiä ettei tarvitse yhtään itse käyttää ajatusta ketä vaihtaa ja milloin.
      Hockey GM poistui tuo aivan typerä lista jo ajat sitten koska pelaajat sitä itse halusivat ja on ollut paljon mielenkiintoisempi siitä lähtien. Niin en ymmärrä perustetta tuolle listalle tässä liigapörssissä, koska kyseessä täysin sama peli vain eri sarjasta. Tää kausi jää kyllä allekirjoittaneelle viimeiseksi jos lista ei poistu ensi kauteen mennessä vaikka viimeset 10 vuotta ollaan täällä kimppaa pyöritetty.
      Voitte vaikka erikseen perustaa uuden Liigapörssin kaikilla mahdollisilla aputyökaluilla niille jotka tarvitsevat jatkuvaa ulkopuolista apua pelaajien valinnoissa.
     • Ville, Ylläpito · 2021-02-26 14:34:41
       Eihän tuo HockeyGMstä kokonaan poistunut. Päivittyy vain eri tavalla. Katsotaan mitä ensi kaudelle kehitetään.
      • Tero Lilja · 2021-02-26 14:42:20
        Joo siis tarkoitinkin ettei ole näkyvissä ennen kuin kierros alkaa.
       • Lauri Lehtiniemi · 2021-02-26 18:06:19
         Toi kuulostaa hyvältä uudistukselta
        • pekka Remes · 2021-02-26 21:33:51
          Vois poistaa kokonaan myynnit,ostot.Arvo nousee liian nopeasti,kauden puolessa välissä saa kenet tahansa.
         • Timo Koskinen · 2021-02-26 21:55:38
           Ehdottomasti tulee säilyttää listat nykyisellään. Kritisoijat, opetelkaa pelaamaan...
          • Timo Koskinen · 2021-02-26 22:00:40
            Me, harrastajat maksamme teidän "ammatti pelaajien voitot" listat on kaikille samat, tasoittaa edes jotenkin rahapelaajiin eroa. Edelleen, tuurilla on tässä kuitenkin iso osuus.