0 / 21 pelipäivää pelattu
Vaihtoaikaa 5 pv 12 h 30 min

Pelaajahinnoittelu

 • jarmo myllymäki · 2020-09-12 04:53:51
   Ja taas mennään. Liigajoukkue voi nimetä peliin 20+2. Ja nuo 2 on maalivahteja. Voisitteko joskus avata pelaajien hinnoittelua vs. maalivahdit.
   Halvin maalivahti 230000. Pelaako otteluakaan? Samalla hinnalla saa Mattilaa(lukko), Järventie(Ilves) jne..pakeista puhumattakaan. Mistä moinen molaripakotus?
   Viime vuonna jotain 15 molaria pelasi yli puolet otteluista.
   Mistä hinnoittelu koostuu vs. muut kenttäpelaajat? Avatkaa nyt vähän tyhmälle.
   Tällä logiikalla samat vaihdot kuin hockey-gm.
   Ja Pro pelaajille tiedoksi että kaikki eivät pelaa hampaat irvessä jaksovoitosta vaan tärkeintä on rökittäminen juuri sille tutulle. =)
  • Ville, Ylläpito · 2020-09-12 13:14:14
    Hinnottelu on yleisesti tehty esim. viime kautta tasaisemmalla skaalalla. Eli halvimman ja kalleimman ero on pienempi.

    Aitona vaihtoehtona pidettiin että oltaisiin julkaistu vain lähtökohtaisesti kokoonpanoon mahtuvat maalivahdit. Näillä halvemmilla veskareilla haluttiin tuoda juuri mahdollisuus eri variaatioille kokoonpanoihin. Ja jos miettii tilannetta että jossain joukkueessa pelaavat veskarit ovat poissa ja kolmosveskari olisi 190k, niin löytyisi tämä sen jälkeen todennäköisesti valtaosasta joukkueista. Jos kenttäpelaaja joka on samaa hintatasoa ja pääsee pelaamaan parissa ottelussa, ei häntä valita samalla prosentilla.

    Nuo mainitsemasi kenttäpelaajat ja esimerkkihinnat ovat pelaajilta joilla kokemusta ja näyttöjä on miesten peleistä hyvin vähän jos ollenkaan. Toki näilläkin pelaajilla usein iso potentiaali olemassa ja tämä tuo mahdollisuuden poimia joukkueeseen halpvempia pelaajia tuomaan pisteitä.

    Summaten siis pelaajan hintaan vaikuttaa joukkue missä pelaa, rooli, kokemus, viime kausi jne. Hinta perustuu siis valtaosin pisteolettamaan.
   • Jani Lundan · 2020-09-16 09:19:27
     Ainoo reilu tapa olis valita joukkue jonka maalivahti pelaa sen sijaan että valitaan yksittäinen maalivahti.
    • Niko Kankkunen · 2020-09-16 10:59:10
      Tätä en ymmärrä, miksi listalla ei voi olla 150k vitosveskaria? Miksi pelaajat eivät itse saa valita tuota jonka jälkeen rahaa jää enemmän kenttäpelaajiin, tuohan on vain yksi taktiikka pöbää varten. Halvemmat veskarit 230k eivät ole taktiikkaa, vaan rahojen hukkausta koska eivät pelaa mutta silti maksavat 80k "ylimääräistä" verraten aikaisempien kausien 150k pelaajiin. Kenttäpelaajissa halvin on kuitenkin 170k, miksi ei maalivahdeissa?

      "Ja jos miettii tilannetta että jossain joukkueessa pelaavat veskarit ovat poissa ja kolmosveskari olisi 190k, niin löytyisi tämä sen jälkeen todennäköisesti valtaosasta joukkueista." Miksi tämä on ongelma? 190k kolmosveskarit pelaavat yleensä 1-3 ottelua loukkaantumistapauksissa, mutta en siltikään ymmärrä miksi se olisi ongelma että 90% jengeistä olisi sama veskari?

      Niinkuin jarmo tuossa sanoikin, LP yrittää pakottaa käyttäjät ottamaan veskareita.
     • Ville, Ylläpito · 2020-09-16 12:00:53
       Noita vitosveskareita ei ole listoilla ihan vaan siksi, että niitä ei myöskään Liigan pelaajadatassa ole tarjolla. Se on myös syy miksi tällä hetkellä osa ulkomailta siirtyvistä pelaajista puuttuu. Eli koska heitä ei vielä pelaajadatasta löydy.